ophaalservice

Motor ophaalservice verzorgd door Ron van der Plaats Motoren.

Motor ophaalservice

Wilt u uw motor laten repareren? Zit u met vervoer en weet u niet hoe u de motor daar moet brengen of weer thuis moet komen? Geen probleem! Motor ophaalservice In Zevenhuizen vindt u bij het bedrijf Ron van der Plaats Motoren. Hier kunt u terecht voor alles op motorgebied. Bij Ron van der Plaats Motoren vindt u nieuwe en gebruikte motoren tegen een aantrekkelijke prijs. Ook biedt Ron van der Plaats Motoren de services van reparatie, revisie, schade-taxatie en onderhoud. Eén van de meest gebruikte services is de motor ophaalservice. Dit houdt in dat wij u motor aan huis ophalen voor reparatie bij ons op de werkplaats. Wilt u gebruik maken van deze ophaalservice? Benieuwd naar onze diensten en prijzen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken uw wensen en komen graag de staat van uw motor bekijken. Indien wenselijk nemen wij deze via de ophaalservice mee naar onze werkplaats. Hier beschikken we over de middelen om deze weer zo goed als nieuw te herstellen voor vele veilige kilometers op de weg.

Ophaalservice voor reparatie en renovatie

Bij Ron van der Plaats Motoren staat service en garantie hoog in het vaandel, daarom bieden wij verschillende services aan, waaronder de motor ophaalservice. De motor ophaalservice is een veel gebruikte service. Er zijn vele situaties waarin de motor ophaalservice de ideale uitkomst is voor u als klant. Denk aan dat u de motor niet rijdend kan wegbrengen voor reparatie of dat u niet de tijd heb ( qua werk ) om de motor weg te brengen. Wij passen dan graag de motor ophaalservice toe. Wij zullen zeer zorgvuldig en bekwaam met uw motor omgaan als u gebruik maakt van de motor ophaalservice. De motor ophaalservice geldt niet alleen binnen Zevenhuizen, maar ook in plaatsen als Nieuwekerk aan den IJssel, Pijnacker en Waddinxveen. 

Wilt u gebruik maken van de motor ophaalservice dan kunt u ons op dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 18:00 uur bereiken. In de avond is het alleen op afspraak mogelijk.

Wenst u meer informatie te ontvangen? Vul daartoe onderstaand formulier in:

Wenst u meer informatie te ontvangen over onze ophaalservice, vul a.u.b. onderstaand formulier in.Staat u met pech langs de kant? Kunt u uw motor niet wegbrengen? De motor ophaalservice is in meerdere situaties geschikt zoals:

  • Bij pech
  • Wanneer u zonder vervoer zit
  • Wanneer de motor niet zelf rijdt
  • Als u geen tijd heeft

Als u zelf geen mogelijkheid ziet om de kapotte motorfiets naar een garage of werkplaats te brengen, kunt u er nu voor kiezen om de motor door ons te laten ophalen.

Wenst u meer informatie te ontvangen? Vul daartoe onderstaand formulier in:

Ron van der Plaats Motoren  logo
Ron van der Plaats Motoren

Copyright © 2024 Ron van der Plaats Motoren | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl