Gebruikte motoren

Gebruikte motoren van Ron van der Plaats in perfecte staat

Gebruikte motoren

Droomt u van een eigen motor? Gaat u uw eerste motor aanschaffen en zoekt u een betrouwbaar adres voor het aanschaffen van gebruikte motoren? Bij Ron van der Plaats Motoren bent u aan het juiste adres voor gebruikte motoren die weer in perfecte staat zijn gebracht. Ron van der Plaats Motoren is een klein en persoonlijk bedrijf met een eigen werkplaats. Ook wordt er voor de eigen inkoop gezorgd. U kunt bij Ron van der Plaats Motoren terecht voor nieuwe en gebruikte motoren. Van werkelijk bijna ieder merk en type hebben wij nieuwe motoren. En van gebruikte motoren zijn ook diverse merken en type verkrijgbaar. Voor welke motor u kiest, onze gebruikte motoren zijn:

  • Betrouwbaar
  • Van goede kwaliteit
  • Voor een eerlijke prijs
  • Direct beschikbaar
  • In de door u gewenste kleur

Kom gerust naar onze showroom om de gebruikte motoren te komen bekijken. Hier staan onze medewerkers voor u klaar om u te voorzien van advies op maat. 

Soorten gebruikte motoren

Wilt u graag een sportmotor? Of gaat uw voorkeur uit naar een tour motor? Wat uw wensen ook zijn, in ons aanbod gebruikte motoren vindt u altijd een motor die u zoekt. Gebruikte motoren zijn ideaal voor de startende en professionele motorrijder. Omdat wij beschikken over de juiste middelen kunnen wij de gebruikte motoren dusdanig controleren en herstellen zodat deze weer zo goed als nieuw de weg op kunnen. Met een speciale testbank kunnen we gebruikte motoren optimaliseren en naar wens tunen. 

Gebruikte motoren en meer

Naast het aanschaffen van nieuwe of gebruikte motoren biedt Ron van der Plaats Motoren vele andere services. Zo kunt u met uw gebruikte motoren langs komen voor reparatie, revisie, schade-taxatie en onderhoud. Dit kunt u voor alle soorten gebruikte motoren, zoals Aprilia, BMW, Honda, Kawasaki, KTM, Piaggio, Suzuki en Yamaha. Wij zijn deskundig in vele merken motoren, waardoor u ook voor de reparaties van alle merken gebruikte motoren bij ons aan kunt kloppen.

Service voor gebruikte motoren

Als extra service halen wij uw gebruikte motoren op en brengen deze ook weer aan huis. Uiteraard geldt deze service binnen Zevenhuizen, maar ook daarbuiten, zoals in Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs en Moerkapelle. Voor alle diensten rondom gebruikte motoren, gaat u naar Ron van der Plaats Motoren, dé specialist op het gebied van gebruikte motoren.

Wenst u meer informatie te ontvangen? Vul daartoe onderstaand formulier in:

Ron van der Plaats Motoren  logo
Ron van der Plaats Motoren

Copyright © 2024 Ron van der Plaats Motoren | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl